Rechtsbijstandverzekering

Als ondernemer kun je zomaar in een juridisch conflict belanden. Een werknemer vecht zijn ontslag aan, een leverancier bezorgt het verkeerde of een beschadigd product of je raakt verwikkeld in een conflict over vergunningen.

 

Dergelijke geschillen kunnen grote financiële gevolgen hebben voor de onderneming en zelfs de continuïteit ervan in gevaar brengen. Met een rechtsbijstandverzekering voorkom je torenhoge kosten als je bij een juridisch conflict betrokken raakt.

 

De proceskosten worden vergoed én je bent verzekerd van gedegen rechtsbijstand. De zaak wordt behartigd door deskundigen die thuis zijn in de complexe regels van de wetgeving en die ervaring hebben in conflicten op zakelijk gebied.  

 

Wanneer je een rechtsbijstandverzekering afsluit, heb je de keuze uit een aantal varianten of modules. Je kunt dan precies dat deel verzekeren dat voor de onderneming van belang is. Zo heb je doorgaans de keuze uit het verzekeren van verkeersrisico’s, bedrijfsrisico’s en risico’s bij in- en verkoop.

 

Kortom, je kunt de rechtsbijstandverzekering precies toesnijden op de situatie in de onderneming!

 

Okey Assurantiën assisteert je graag bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering. Op deze manier zorg je dat je als ondernemer goed voorbereid bent op onvoorziene omstandigheden. Vragen? Neem telefonisch contact met ons op of maak snel online een afspraak