Het team

Ruim 30 jaar is José Kattenberg actief in de financiële en fiscale wereld. In 1993 ging zij samen met Peter Onderwater de uitdaging van een eigen kantoor aan.  

José heeft veel energie en vindt het leuk om werken en studeren te combineren. Zo heeft zij in het verleden haar praktijkdiploma Belastingrecht en Erkend Assurantieagent behaald en is José in 2006 afgestudeerd als Federatie Financieel Planner (FFP).   

In 2015 en 2016 is, volgens de regels van de AFM, de actuele kennis getest en moesten opnieuw examens worden gedaan. Met goed gevolg zijn behaald de volgende diploma's en beroepskwalificaties 

  • Adviseur vermogen
  • Adviseur inkomen
  • Adviseur schadeverzekering zakelijk
  • Adviseur schadeverzekering partculier
  • Adviseur hypotheken 

De vele wijzigingen in en de dynamiek van het vak vindt José heerlijk. José heeft naast veel ervaring een brede kennis op diverse gebieden, kan goed luisteren en zowel de ondernemer als particulier deskundig adviseren. 

José heeft naast haar werk tal van hobby’s. Zij houdt van het leven en de natuur, koken en wandelen, fotograferen en dansen. Daarnaast volgt zij gecombineerde pliates-yoga-Chi Neng Qiqonglessen. Ook is zij in 2018 toegetreden tot het bestuur van Business Women Teylingen.

Gespecialiseerd in: