Het bestaansrecht van Okey Assurantiën

Na vijftig jaar kunnen we wel zeggen dat Okey Assurantiën bestaansrecht heeft! De geschiedenis van Okey Assurantiën begint in 1966 om precies te zijn. In dat jaar is Okey Assurantiën opgericht. Het begon in Leiden met een verzekeringskantoor aan de Lammenschansweg.

 

De geschiedenis van Okey Assurantiën

De oude heer Keij sloot voor zijn klanten de verzekeringen en was hun steun en toeverlaat. Aan de ene kant was hij streng voor zijn klanten en lette scherp op het op tijd betalen van de premies. Werden de premies niet via de bank of op kantoor betaald dan fietste hij de binnenstad af om de premies te gaan innen bij de klanten thuis. Aan de andere kant, als iemand een probleem of schade had, vocht hij voor zijn klanten en ging menig keer de discussie met een maatschappij aan als hij dacht dat zijn klant niet de uitkering kreeg waar hij recht op had.

 

Gerda Vermeeren, in het bezit van haar Assurantie B diploma, kwam in de jaren tachtig bij Keij Beheer werken en regelde op kantoor alle verzekeringszaken en stond aan de wieg van het automatiseringsproces van het verzekeringskantoor.

 

In 1993 werd Okey Assurantiën in Voorhout geopend. Dus ook deze vestiging bestaat al bijna 25 jaar. Vanaf het eerste moment werd er door José Kattenberg en Peter Onderwater samengewerkt met het kantoor in Leiden en was er collegiaal overleg als dat nodig was.

 

Zo kon vanaf de oprichting de klant breed geholpen worden en, ondanks dat het een klein kantoor was, was er voor de klant de zekerheid dat hij altijd kon binnenlopen met vragen.

 

Contact

Okey Leiden
Zeemanlaan 39
2313 SW Leiden
Tel:  071-5136612
Routebeschrijving

Okey Voorhout
Jacoba van Beierenweg 84
2215 KZ Voorhout
Tel:  0252-233153
Routebeschrijving

Vragen of opmerkingen
Contactformulier