Okey Assurantiën werkt samen met

Onze financieel planners werken ook voor Belastica. Daarnaast bestaat het team van Belastica uit belastingadviseurs en loon- en administratiespecialisten. Zodoende zijn zowel ondernemers uit het Midden- en kleinbedrijf (MKB) als particulieren verzekerd van goed advies. Domme vragen bestaan niet, een vraag niet stellen kan geld kosten, dus zoek je sparringpartner!
 

Okey Assurantiën is zelfstandig adviseur van RegioBank. In de loop van de tijd is er veel veranderd, maar het belangrijkste kenmerk van RegioBank is gebleven: als klant bent u altijd welkom! U kunt bij ons terecht voor allerlei bankzaken. Daar waar u bij veel banken zaken digitaal moet regelen, kunt u bij ons persoonlijk langskomen om een bankrekening te openen of uw vragen te stellen. U bent bij ons met vragen over bankzaken nog altijd welkom!
 
 
Keij Beheer is al sedert 1966 hét vertrouwde adres voor beheer van vastgoed in de Leidse regio. Mede door onze jarenlange ervaring zijn wij verhuurders uitstekend van dienst o.a. op het gebied van het incasseren van huren, het zoeken van geschikte kandidaat-huurders, het behandelen van klachten en het, in overleg, verstrekken van opdrachten tot reparaties. Bent u particulier belegger en wilt u meer weten over beheer door een professioneel kantoor, neem dan geheel vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden. Ook studenten, expats en andere huurders zijn bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een geschikte kamer of zelfstandige woonruimte.
 

De accountantswerkzaamheden zijn ondergebracht in een eigen onderneming. Er zijn cliënten die veel waarde hechten aan jaarstukken met een accountantsverklaring. Soms is er een accountantscontrole verplicht. Hiervoor hebben wij het accountantskantoor opgericht. Wanneer u behoefte heeft aan een extra controle laat deze controle dan uitvoeren door Belastica Accountancy B.V..

Contact

Okey Leiden
Zeemanlaan 39
2313 SW Leiden
Tel:  071-5136612
Routebeschrijving

Okey Voorhout
Jacoba van Beierenweg 84
2215 KZ Voorhout
Tel:  0252-233153
Routebeschrijving

Vragen of opmerkingen
Contactformulier