Inboedelverzekering

Niet alleen je huis maar ook je inboedel loopt risico op schade door brand, inbraak, storm of water. De inboedelverzekering biedt dekking voor dergelijke schade.

 

Het is natuurlijk verschrikkelijk als dierbare spullen verloren gaan door schade maar het biedt wellicht toch enige troost als je goed verzekerd bent en de spullen zo goed mogelijk kan vervangen, al zijn sommige bezittingen natuurlijk onvervangbaar.

 

Ook bij de inboedelverzekering kan gekozen worden voor een eigen risico waardoor de premie verlaagd kan worden.

 

De inboedelverzekering kan naar keuze worden uitgebreid met de zogenaamde huurdersbelangdekking. Dit biedt dekking bij schade aan zelf aangebrachte verbeteringen in de huurwoning.

 

Denk hierbij aan een luxe keuken of badkamer maar ook bijvoorbeeld een plavuizenvloer of een vaste parketvloer.Bij de inboedelverzekering kan tevens gekozen worden voor extra dekking voor sieraden, bijzondere verzamelingen, antiek en audio-visuele en computerapparatuur.

 

Hiervoor zijn in de meeste inboedelverzekeringen standaardbedragen verzekerd, maar er kan ook gekozen worden voor hogere dekking. Soms is het noodzakelijk om hiervoor een aparte kostbaarhedenverzekering te sluiten.

 

Okey Assurantiën helpt je graag bij het afsluiten van je inboedelverzekering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of maak eenvoudig online een afspraak