Hypotheek

Het kopen van een huis en het sluiten van een hypotheek zijn belangrijke stappen in een mensenleven. Hierbij is goed, onafhankelijk, advies van groot belang.

 

Er zijn nogal wat factoren die een rol kunnen spelen. Betreft het de aankoop van de eerste eigen woning of is er sprake van doorstromen naar een volgende koopwoning. Is er hierbij sprake van overwaarde (waarde huidige woning is hoger dan de hypotheek) of restschuld (waarde huidige woning is lager dan de hypotheek).

 

Wat voor soort hypotheek loopt er op de huidige woning; is het verstandig om die volledig af te lossen en een volledig nieuwe hypotheek te sluiten of is het juist beter om de hypotheek mee te verhuizen en een 2e hypotheek erbij te sluiten.

 

Wat zijn de fiscale consequenties van de verschillende opties. Welke levensfase zit je in en wat zijn de toekomstperspectieven. Wat gebeurt er als er een inkomen wegvalt door werkloosheid, ziekte of overlijden.

 

Allemaal zaken waar we bij Okey assurantiën goed naar kijken om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de situatie en een passend advies te geven. Wil je graag een onafhankelijk hypotheek advies? Neem telefonisch contact met ons op of maak snel online een afspraak.

Service

Service
Wij helpen u graag verder

Okey Voorhout
Tel:  0252-233153

Okey Leiden
Tel:  071-5136612

Stel hier uw vraag